Koncept & Strategi

Et godt koncept skal skabes på det rigtige fundament.

Det drejer sig ikke kun om at komme med det rigtige svar – men om at stille de rigtige spørgsmål!

Art Direction

Jeg er dybt betaget af alle visuelle udtryksformer. Det er et stort ansvar, at vide, at den måde jeg løser en opgave på, påvirker hvordan et brand opleves.

Grafisk design

Jeg er vild med den forenkling process, der skal til for at skabe de rene linier, der efter min mening er grundlaget for god grafik.

Færdiggørelse

På baggrund af min uddannelse og min mange år i den grafisk branche kan jeg hjælpe dig med at nå helt i mål stort set alt. Og ellers kender jeg nogen der kan hjælpe os

Min proces

 • Tillid og samarbejde

  Jeg tror at man opnår de beste kommunikations løsninger igennem en åben dialog. Jeg er ekspert i kommunikation og du er ekspert  indenfor dit felt. Hvis vi deler vores viden, vil vi komme frem til et meget stærkere resultat.

  Har du ikke allerede formuleret et idegrundlag eller en vision og mission, bør vi starte med at udarbejde det. Det giver et fælles afsæt for den fremtidige kommunikation og hjælper med at holde budskabet “rent”.

 • Fra idé til virkelighed

  Når vi har afdækket dine behov og set på dem i forhold til dine ønsker, ved vi hvad der skal bruges og kan begynde på at løse din kommunikationsopgave.

  På baggrund af min uddannelse og min mange år i den grafisk branche kan jeg hjælpe dig fremtil færdige løsninger på stort set alle opgaver. Og ellers kender jeg nogen, der kan hjælpe os.

  Jeg har et stort netværk af eksperter jeg kan trække på, være det sig tekstforfattere, projektledere, SoMe specialelister, web designere osv.

 • Ingen opgave er for lille eller for stor

  Jeg kan selv løse de fleste opgaver. Jeg udarbejder strategi, koncept, layout – alt, frem til klargøring til fx tryk eller indrykning.

  Jeg kan hjælper dig med indhentning af priser på tryk og andet med mindre du selv foretrækker at gøre det.

  Ved større kampagner foretrækker jeg at gøre brug af mit netværk. På den måde sikre jeg at du får den ønskede kvalitet til den rigtige pris.

  Afhængig af opgaven, vil jeg først henvende mig til en tekstforfatter eller en projektleder, så jeg har en sparringspartner for at nå frem til den rigtige løsning på din opgave. Dernæst vil jeg, afhængig af behovet, anvende fotografer, programmører eller lign. at leverer deres del opgaven.
  Men det vil være mig, der styrer slagets gang. Du er min kunde, og derfor er det mit ansvar, at de samarbejdspartnere vi entrerer med lever op til dine forventninger.

Creativity is just connecting things.

When you ask creative people how they did something,
they feel a little guilty because they didn’t really do it,
they just saw something. It seemed obvious to them after a while.
That’s because they were able to connect experiences
they’ve had and synthesize new things.

Steve Jobs

Et par favoriter

Testimonials

Jeg kan på det varmeste anbefale Annemette – både som menneske og som grafisk troldkvinde.

Jeg har igennem de seneste år anvendt et utal af grafikere, reklamebureauer, brand-eksperter m.v. Alligevel ender jeg altid med at vende tilbage til Annemette. når jeg skal have den rigtige løsning i den høje kvalitet og til en fair pris.

Annemette udfordrer mig som kunde og tænker nogle af de tanker jeg ikke selv er nået til.

Annemette sætter sig grundigt ind i opgaven og de underliggende behov og leverer en løsning der oftest dækker langt mere end jeg havde håbet på.

KENNETH BIRKHOLM - Senior rådgiver & Partner, Faqtum M&A

Vi havde fornøjelsen at samarbejde med Øvlisen & far, da vi ville udgive en bog om Favrholms historie.

Hurtigt i processen fik Annemette en rigtig god fornemmelse for, hvordan vi ønskede at bogen skulle ende med at se ud.

Med sans for kreativitet og design lykkedes det Annemette, at opnå netop det layout og den linie, som vi håbede på. Resultatet blev en historiebog, som vi er rigtigt glade for.

CHARLOTTE WORM - Farvholm, Novo Nordisk

Uden de store indledende øvelser formår Annemette at lytte, forstå og omsætte vores værdier og forretningsområder til kreativ og vedrørende kommunikation. Alt kan lade sig gøre – og man føler sig altid godt behandlet og meget velkommen i hendes “butik”. Et nemt, positivt og professionelt samarbejde.

TRINE RYGE - Marketing chef, Qufora

Vores samarbejde med Øvlisen og Far præges først og fremmest af Annemettes eminente evne til at forstå og omsætte netop vores budskab og profil til et grafisk udtryk, som passer til os og det vi står for. Og Annemette er dygtig til sit håndværk – det er professionelle resultater med kant. Derudover sætter vi meget stor pris på Annemettes positive, uformelle og fleksible tilgang.

RIKKE CASPER - Partner, Relevent